Przepyszny, puszysty omlet kakaowy bez proszku do pieczenia i sody. Podany z kremem kokosowym, który idealnie zachowuje kształty i daje się łatwo wyciskać przez szpryckę. Zapewniam Was, że tak podane śniadanie smakuje lepiej niż codzienna nudna owsianka :)
Składniki:
- 2 jajka
- 1 łyżeczka mąki żytniej
- 1 łyżeczka kakao
- 1/2 łyżeczki miodu
- 3 łyżki twarożku
- 1 łyżka jogurtu naturalnego
- 2 łyżki wiórków kokosowych
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Komentarze to bardzo ważna część tej strony :) Służą Wam w wyrażaniu opinii na temat przepisów, ale są także narzędziem, które umożliwia mi kontakt z Czytelnikami. Proszę więc o zachowanie kultury wypowiedzi. Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z tej funkcji :)